Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Mire figyelj oda munkavégzés közben?

2018. augusztus 01. 20:48 - fix24 Anna

Az eheti bejegyzésünkben arról írunk, mire kell odafigyelni, miközben az ügyféllel megbeszéltek alapján nekiállunk a munkavégzésnek, hogy minden flottul menjen mind a szakember, mind az ügyfél számára.

fix4

Először is, meg kell bizonyosodnunk róla, hogy minden, amiben munkavégzés során a szakember és csapata esetlegesen kárt tehet, megfelelően védve legyen, például lefóliázva, vagy hasonlók. Azt is fontos előre leszögezni, hogy ezeket az előkészületeket az ügyfél előre elvégzi, vagy a szakemberre vár a feladat.

fix3

Ezen felül talán a legfontosabb, hogy mindent a megbeszéltek alapján végezzünk el, se többet, se kevesebbet, ahogy azt - remélhetőleg - előzetesen a szerződésben rögzítettük. Ne felejtsük el, hogy az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, így a megfelelő minőség és eredmény elérése érdekében akár a munkavégzés közben is konzultáljunk az ügyféllel a részletekről.

fix1

Minden kedves szakemberünknek sikeres munkavégzést kívánunk!

Ha még nem vagy szakemberünk, regisztrálj itt.

 

 

Hol találok szakembert az üveggyapot hőszigetelés kivitelezésére?

Az üveggyapot szigetelés 12 előnye

Mikor ne használjak üveggyapot szigetelést?

 Geotextil- hogyan válasszunk, milyen típusok vannak?

Geotextil alkalmazása

Ablak-Ajtó beépítés árak és legfontosabb tudnivalók - 2023 

Cserepeslemez árak, cserepeslemez felrakása 2023

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr8814156505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása