Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Közreműködésetek összegzése

2016. június 08. 13:22 - fix24

Sziasztok :)

Reméljük minden szolgáltatónk napja olyan vidáman telik, mint a miénk ezen az igazi meleg nyári napon :)

Biztosan emlékeztek még, pár hete segítettetek nekünk és közreműködtetek egy elégedettségi kérdőív kitöltésében. Rengetegen válaszoltatok, ami külön öröm számunkra, hiszen ez azt jelenti hogy aktívan jelen vagytok az oldalunkon! Továbbá, olyan hasznos ötletekkel, tippekkel, véleményekkel bombáztatok minket, aminek hatására csapatunk máris munkához látott. :)

Köszönetképpen megosztjuk veletek is a véleményetek összesítését pár kép formájában :)

aaaa

 

Nagyon örültünk, mikor láttuk hogy a többségeteknek átlátható az oldalunk, nagyon sokat dolgozunk a jövőben is azon, hogy a fix24.hu felülete barátságos, egyszerű, és könnyen áttekinthető legyen.

 

kreditrendszer

Szintén jó eredménnyel záródott a kreditek átláthatósága is, de természetesen nekünk nagyon fontos hogy mindenki értse, és az esetleges bizonytalanságot kezeljük, így olyan oktató anyagot dolgoztunk ki, mely alapján könnyen átláthatóvá válik a kreditrendszer folyamata mindenki számára :)

 

Jelenleg a legtöbben ismerőseitek, és ajánlások útján szerzitek a munkáitok nagy részét. Célunk, hogy annyi ajánlatkérést kapjatok az oldalunkon keresztül, hogy mindig kényelmesen tudjátok ütemezni őket, kitöltve annyi munkával amennyit szeretnétek. Rohamosan nő az oldalunkhoz csatlakozó partnereink és felhasználóink száma, így a jövőben több-és több munkafelkérésre számíthattok. Persze továbbra is rajtatok múlik hogy ajánlatot adtok-e vagy sem :)

hol szerzed munkáid

milyen funkciókat szeretnélNagyon sokan jelöltétek meg ezeket az új előfizetéseket, hogy szívesen vennétek ha elérhetőek lennének az oldalon. Nagyon fontos számunkra az elégedettségetek, így nem késlekedtünk ezúttal sem.... Legnagyobb örömünkre szolgál értesíteni titeket, hogy mindegyik funkció már elérhető számotokra!!! :) Profilotokon belül, az előfizetések menü pontban minden fontos információt megtaláltok ezekről az új szolgáltatásokról.

 

blogírás

A kérdőív kitöltése után meghirdettünk nektek egy blogírási pályázatot, annak hatására hogy több mint 160-an szívesen írnátok szakmátokról, munkásságotokról bemutató, vagy akár vicces storykat. Még mindig várjuk az írásaitokat, ne feledjétek a jutalmat sem, ami egy 100 kredit értékű ajándékcsomag :)

 

Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen aktívan részt vettetek a kérdőív kitöltésben, mi cserébe gőzerővel dolgozunk a fejlesztéseken, új funkciókon, hogy mindannyian elégedett partnereink legyetek :)

 

Szép és vidám hetet kívánunk Nektek :)mi

Ne feledd, az ügyfélszolgálat mindig itt van Neked, hogy segítsen! :)

Orsi & Dorka

 

Lábazati XPS szigetelés

Mi a lábazati xps ragasztó?

Mi a lábazati xps hőszigetelő rendszer?

Lábazati XPS kivitelezési hibák - így kerüld el!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr8012493975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenisha 2017.03.16. 13:27:00

Please keep thrwiong these posts up they help tons.

Elisa Brown 2017.05.07. 19:13:59

This is a comment to the Közreműködésetek összegzése | fix24.hu blog admin. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. Our traffic system will dramatically increase your traffic to your site: http://pcgroup.com.uy/15 - We offer 500 free targeted visitors during our free trial period and we offer up to 30,000 targeted visitors per month. Hope this helps :)
süti beállítások módosítása