Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Mire figyelj, mielőtt nekilátsz a munkának?

2018. augusztus 01. 20:49 - fix24 Anna

Az eheti bejegyzésünkben arról írunk, mire kell odafigyelni, mielőtt nekiállnánk a munkavégzésnek, hogy minden flottul menjen mind a szakember, mind az ügyfél számára.

fix5

Először is, meg kell bizonyosodnunk róla, hogy a szerződés rendben legyen, mindkét fél számára átláthatóan és egyértelműen legyen megfogalmazva, ne történjenek félreértések, és ne legyenek úgynevezett kiskapuk, hiszen nagyon fontos a bizalom ügyfél és szakember között.

penz

Ezen felül legyen minden pontosan megbeszélve az ügyféllel, hogy mikor kezdik a munkálatokat, melyik nap, hány órakor, mikorra kell befejezni, mekkora időtartam áll rendelkezésre, amit nem szabad túllépni. Valamint abban is fontos megállapodni, hogy munkaórák alapján órabért kapunk, vagy van egy fix munkadíj, a munka időtartamától függetlenül. Fontos leszögezni, hogy mi a konkrét munka, amire szerződtünk, se több, se kevesebb.

fix1

Emellett szükséges abban is megállapodni, hogy a munka megkezdése előtt szükséges óvintézkedésekről, amik biztosítják, hogy a munkavégzés során ne essen kár semmiben, a szakember, vagy az ügyfél köteles gondoskodni.

Minden kedves szakemberünknek sikeres munkavégzést kívánunk!

Ha még nem vagy szakemberünk, regisztrálj itt.

 

Az üveggyapot szigetelés 12 előnye

Mikor ne használjak üveggyapot szigetelést?

 Geotextil- hogyan válasszunk, milyen típusok vannak?

Geotextil alkalmazása

Ablak-Ajtó beépítés árak és legfontosabb tudnivalók - 2023 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr2414156503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása