Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Hogyan dobd fel a lakásod csak párnák segítségével

2018. augusztus 01. 20:56 - fix24 Anna

Ne becsüld alá a párnákkal való dekorálás erejét! Ez egy szörnyen egyszerű mód arra, hogy csak egy kicsi pénz- és energiabefektetéssel is megújítsd szobád arculatát.

Cseréld le a párnákat, amik a kanapédhoz jártak.

Sokkal több izgalmat csempészhetsza nappalink kinézetébe, ha a kanapé anyagával megegyező mintájú párnákat pár, kicsit meghökkentőbb színű és mintájú párnára cseréljük.

Használj páratlan számú csoportokat.

Ha már párnáról van szó, ne szokásosan, kettesével rendezd el őket, hanem használj páratlan számú párnát, mondjuk hármat. Ezzel játékosságot csempészhetsz a kompozícióba.

Gondolkozz nagyban... és kicsiben.

A nagy, puha párnák hátköznapibbnak, barátságosabbnak mutatnak, míg a kicsi, szabályosak inkább elegánsnak, hivatalosnak tűnnek. Javasoljuk, hogy játssz a méretekkel, helyezz egy nagyobb párnát hátulra, ami hívogatóbbá teszi a kanapét, elé pedig kisebbeket, amik magukra vonzzák a tekinteteket.

Kombinálj különböző színeket és textúrákat.

Sokan inkább semleges színeket használnak a lakberendezésben, mert nem mernek merészebb árnyalatokkal kísérletezni. Ez viszont azt eredményezi, hogy a szoba összképe átlagos, egyszerű lesz. Ne félj keverni a színeset a mintással, kísérletezz különböző anyagokkal, egy jól kiválasztott kompozíció nagyon jól tud mutatni!

Lakberendezésre fel! Ha segítségre lenne szükséged, itt tudsz szakembereinktől segítséget kérni.

Okos otthon tippek, tudnivalók és árak 2023

Kőzetgyapot födém szigetelés

Mi az a bitumenes lemez?

A bitumenes lemez lerakásának gyakori hibái és hogyan kerülheti el őket

Bitumenes lemez lerakása, mire figyeljünk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr4814156529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása