Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

5 egyszerű mód, hogy könnyedén feldobd a lakásod

2018. augusztus 01. 20:54 - fix24 Anna

Szeretnéd csak szimplán feldobni, vagy teljesen átalakítani lakásodat, fáradságos munka nélkül? Mi segítünk. ha meguntad, ahogy lakásod kinéz, vagy éppen most költöztél, próbáld ki az alábbi ötleteink egyikét.

Bánj bátran a színekkel.

Régóta játszadoztál a gondolattal, hogy kipróbálj egy mély padlizsánszínt, vagy egy vidám világoszöldet a szoba falára? Ne félj a sötét, vagy éppenséggel az élénk színektől, jól kiválasztott bútorokkal és kiegészítőkkel könnyedén ellensúlyozni lehet egy határozottabb színt, nehogy túl sok legyen. Akár az is nagyon mutatós, ha csak egy falat festünk be a választott színnel, azzal is könnyedén feldobhatjuk a szobát.

Bővíts teret.

Persze nem szó szerint, nincs szükség a falak lebontására, hogy optikailag nagyobbnak, tágasabbnak tűnjön egy helyiség. Erre a célra tökéletesen megfelelnek a tükrök. Egyszerűen, olcsón megvalósítható, és kellemes eleganciát csempész még az olyan helyekre is, mint például a konyha.

Tedd hangulatossá az étkezőt.

Sokkal barátságosabb hangulatban tölthetjük az étkezéseket, ha a nappali játékosságából csempészünk valamit az étkezőbe is. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy puha kötött takaró, párnák a székeken megteszik a várt hatást.

Játssz a fényekkel.

Egy egyszerű szobát is fel lehet dobni könnyedén, ha kreatívan oldjuk meg a világítást. Egy egyedi, szokatlan lámpa könnyedén izgalmassá varázsol minden szobát.

Dekorálj édesen.

Szó szerint! Átlátszó üvegtálakba helyezett színes cukorkákkal, csokikkal nemcsak finom, de vidám és mutatós dekorációt készíthetünk otthonunkba.

Ha további segítségre lenne szükséged, itt tanácsot kérhetsz lakberendező szakembereinktől.

 

Kenhető vízszigetelés

Lapostető vízszigetelés

Mi az a bitumenes lemez?

Régi lapostető szigetelése - előnyök, tippek!

Tetoválás, sminktetoválás – Mit kell tudni róluk? – 2023

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr5114156521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása