Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Az otthon melege, avagy kreatív fűtési megoldások

2018. június 05. 09:35 - fix24 Anna

Habár a nyári melegben nem éppen tűnik aktuálisnak, de ilyenkor is gondolnunk kell az eljövendő hideg, téli estékre, hogy akkor is meg tudjuk teremteni az otthon melegét. Most pár fűtési technikát mutatunk, amelyek amellett, hogy hatékonyak, még jól is mutatnak.

Kandalló

Az ember kandallóját egy életre választja, nem csupán néhány évre, mint TV-jét, autóját. Ezért fontos, hogy mindenben megfeleljen az elvárásainknak, és harmonikusan illeszkedjen otthonunk képébe. Egy minőségi, szakszerűen megépített, jó kandalló elkísér minket egy életen át, ezért fontos, hogy hozzáértő szakembert válasszunk a kandallóépítéshez. Vagy akár választhatjuk a kanndallók nem hagyományos verzióját, és elektromos kandallót is építtethetünk be magunknak

Cserépkályha

Ha szeretnénk visszacsempészni a régi idők hangulatát otthonunkba, egy cserépkályha remek megoldást jelent. A cserépkályha kiválóan megtartja a meleget akár több órán keresztül, miután a tűz már kialudt, így nem kell a folyamatos tűzrakással vesződni, mindemellett rendkívül dekoratív látványt nyújt. A jól megépített cserépkályha az egyik leggazdaságosabban működtethető tüzelőberendezés, hatásfoka szakszerű üzemeltetésnél 72-85%. Használatánál rendkívül fontos szempont, hogy a már egyszer felfűtött cserépkályha lehetőleg sosem hűljön ki teljesen. Ezért szükséges a napi egyszeri begyújtás és felfűtés. Egyedüli hátránya, a begyújtás után annak melegedését nem azonnal, hanem mintegy 1-1,5 óra elteltével kezdjük érezni.

Akármelyik verzió mellett is döntunk, a munkavégzéshez hozzáértő mesteremberek segítségére lesz szükségunk. A munkálatokhoz ajánlatot itt tudtok kérni szakembereinktől.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr2514024510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása