Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Milyen egy jó ajánlat?

2018. augusztus 01. 20:45 - fix24 Anna

A következő hetekben bejegyzéseinkben szakembereink munkáját megkönnyítendő, lépésről lépésre próbálunk segítséget nyújtani az ajánlatadástól a munkát követő értékelésig. Ebben a bejegyzésünkben arról írunk, mit tartalmaz egy jó ajánlat, hogyan lehet azt az ügyfelek számára attraktívvá tenni, hogy minél többen válasszák a Ti munkátokat.

fix3

Az első lépés az, hogy ügyfeleink ajánlatot kérnek, és ez felkerül a Fix24 oldalára, a Piacra, itt lehet válogatni a munkák közül. Az ajánlatkérés minden esetben tartalmazza az elvégzendő munka helyét, megnevezését és a munkára vonatkozó leírást is. Ha számodra megfelelő az elvégzendő munka és tudod vállalni, akkor egy kattintással ajánlatot adhatsz a felhasználónak, amiért a meghatározott kredit levonásra kerül. Ekkor megkapod a pontos elérhetőséget a munkaadóhoz, és közvetlenül tudtok egyeztetni a részletekről. Fontos, hogy mikor elfogadod az ajánlatkérést és megkapod a felhasználó elérhetőségeit, minél hamarabb vedd fel vele a kapcsolatot, hogy te kapd meg a munkát.

fix2

Egy jó ajánlatnak mindenképpen tartalmaznia kell a tervezett munka rövid bemutatását, a munkafolyamat pontos meghatározásával, a felhasználandó anyagokat, azok árát, a munkavégzés előrelátható díját, a különböző határidőket, a munkavégzés időpontját, esetlegesen milyen garanciát vállalsz a munkára, valamint csatolhatsz fotókat is korábbi munkáidról, referenciákként. Ezek után már csak az ügyfélen múlik, hogy a rendelkezésre álló ajánlatok közül melyik szakembert választja.

fix1

 

Hol találok szakembert az üveggyapot hőszigetelés kivitelezésére?

Az üveggyapot szigetelés 12 előnye

Mikor ne használjak üveggyapot szigetelést?

 Geotextil- hogyan válasszunk, milyen típusok vannak?

Geotextil alkalmazása

Ablak-Ajtó beépítés árak és legfontosabb tudnivalók - 2023 

Cserepeslemez árak, cserepeslemez felrakása 2023

Hőszigetelés árak, hőszigetelés ötletek 2024

Fürdőszoba ötletek - hogy hozzuk ki a legtöbbet belőle? - 2023

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr7014156491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása