Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Hogyan találd meg a tökéletes vevőt?

2016. június 24. 09:37 - fix24

3 vevőszerző stratégia, ami azonnal beindítja a céged

Találd meg a tökéletes vevőd!

Vannak már ügyfeleid? Akad köztük olyan, akivel jól tudsz együttműködni, szívesen dolgozol vele, elismeri a munkádat és meg is fizeti? Elgondolkodtál már rajta, hogy mi lenne, ha minden ügyfeled ilyen lenne?sikeres-vallalkozo-creative-sales-consulting

Próbáld meg megtalálni, a közöst a jó ügyfeleidben és legközelebb, amikor hírlevelet vagy hirdetést készítesz, úgy fogalmazz, mintha hozzájuk szólnál!

Törekedj arra, hogy minden ügyfeled olyan legyen, akivel szívesen dolgozol együtt és szórd ki azokat az ügyfeleket, akik nem viszik előbbre a vállalkozásod.

Tartsd a kapcsolatot az ügyfeleiddel, kommunikálj rendszeresen

Biztos vagy benne, hogy az új ügyfelek hozzák neked a bevétel jelentős részét?

A legtöbb vállalkozásban a régi ügyfelek és a visszatérő vásárlók sokkal jelentősebb profitot hozhatnak, mint az új vásárlók, ráadásul szinte ingyen elérheted őket.

Építsd fel a saját termékpiramisodat és tervezd meg, hogy tudsz sorban minél több terméket, szolgáltatást eladni az ügyfeleidnek. Alakíts ki törzsvásárlói rendszert és tedd lojálissá a vásárlókat. Írj nekik legalább havonta, hogy ne feledkezzenek meg rólad, de most ajánlatok helyett inkább tippeket, trükköket és hasznos tanácsokat adj a vevőidnek.

Gondolkozz folyamatokbangooglebusiness-creative-sales-consulting

Egy új ügyfél keresett meg a napokban, hogy 30 000 szórólapot szórtak ki Debrecenben totál eredménytelenül. Egy vevőt sem hozott...

Eljött egy konzultációra és viszonylag hamar rájöttünk a problémára. A gond az volt, hogy az ügyfél nem rendszerben gondolkodott...

Bár a szórólapot jól elkészítette, volt rajta figyelemfelkeltő cím, a tartalom is érdekes volt és a végére odaírták a honlap címét is. A probléma az volt, hogy a honlap egy borzasztó lassú és kusza weboldal volt. Tehát, ha az érdeklődőben a szórólappal sikerült felkelteni a vágyat és megnézte a honlapot, nagy valószínűséggel a honlap megnyitása után ez a vágy el is szállt. A honlap nem keltett bizalmat, nem fokozta tovább az érdeklődést és nem tartalmazott sem csalit sem utasítást, hogy mi legyen a következő lépés az érdeklődő számára. Így az érdeklődők 100%-át elvesztette.

Próbálj meg rendszerben a vevőid fejével gondolkodni és kövesd a vásárlás folyamatát végig. Optimalizálj, hogy minél hatékonyabban működjenek az értékesítési folyamataid.

A Te céged hol jár? Odafigyelsz a marketingre és az ügyfeleidre?

Remélem a cikkem jó gondolatébresztő volt számodra,

köszönöm, hogy elolvastad.

gyarmati-attila-creative-sales-consulting-261

Jó gondolatokat és sok sikert!

Gyarmati Attila

Creative Sales Consulting „A jövő honlapja jelen”  

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr412493981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heaven 2017.03.16. 12:25:13

Fiidnng this post has solved my problem

Lela Guzman 2017.04.11. 22:36:12

I was just looking at your Hogyan találd meg a tökéletes vevőt? | fix24.hu blog website and see that your website has the potential to get a lot of visitors. I just want to tell you, In case you don't already know... There is a website service which already has more than 16 million users, and the majority of the users are interested in topics like yours. By getting your site on this service you have a chance to get your site more visitors than you can imagine. It is free to sign up and you can find out more about it here: http://wntdco.mx/vlyb4 - Now, let me ask you... Do you need your site to be successful to maintain your way of life? Do you need targeted traffic who are interested in the services and products you offer? Are looking for exposure, to increase sales, and to quickly develop awareness for your site? If your answer is YES, you can achieve these things only if you get your site on the network I am talking about. This traffic network advertises you to thousands, while also giving you a chance to test the network before paying anything at all. All the popular blogs are using this network to boost their traffic and ad revenue! Why aren’t you? And what is better than traffic? It’s recurring traffic! That's how running a successful site works... Here's to your success! Read more here: http://soheavyblog.com/1m

marseille shirt 2017.04.18. 10:13:13

I’m really enjoying the theme design of your site.

barcelona shirt 2017.05.05. 20:17:21

Much thanks again. Want more.
süti beállítások módosítása