Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

3 szuper otthoni tipp nyárra

2018. augusztus 01. 20:55 - fix24 Anna

A gyümölcsszedő akcióktól a kertipartikig, most van itt az ideje, hogy kihasználjuk és élvezzük a nyár adta lehetőségeket. Ám ilyenkorra sokunk megfárad, és könnyen elkényelmesedhetünk. A következőkben bemutatjuk, hogy hogyan vihetünk életet otthonunkba a nyári pangás idején.

Virágot minden szobába!

A virágok nem csak élénk színükkel varázsolják vidámabbá lakásunkat, de illatukkal nyári frissességet csempésznek otthonunkba. Próbáljuk meg a legváratlanabb helyekre helyezni a kis virágcsokrokat, például könyvespolcra, hiszen ezzel izgalmasabbá varázsolhatjuk a szobát.

Tartsuk távol a rovarokat!

Mindenki tudja, milyen idegesítő, mikor minden nyáron a napjainkat a legyek, az estéinket pedig a szúnyogok keserítik meg. A távoltartásukra több módszert is alkalmazhatunk, de mind közül a leghatásosabb a szúnyogháló, akár ajtóban, rolóban vagy függönyben gondolkozunk.

Frissítsük fel a hűtőszekrényt!

Nyáron a piacok szemetgyönyörködtetően sokszínűek: a rengeteg friss idénygyümölcs- és zöldség egy varázslatos képet fest. Könnyen hasonló képet varázsolhatunk hűtőnkbe, ha a helyi kistermelőktől vásárolt gyönyörű és ízletes zöldségekkel és gyümölcsökkel töltjük fel nyáron a hűtőnket.

https://www.fix24.hu/blog/tetovalas-sminkt…kell-tudni-roluk/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr7914156525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása