Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Hogyan készíts ütős ajánlatot?

2018. március 28. 12:10 - Fix24.hu

Mitől is jó egy árajánlat?

Versenyképes tartalommal bír, és a fizetési konstrukció kedvezőbb a versenytársakénál! Sokszor dömpingszerűen kérnek/kapnak árajánlatot az ügyfelek, ezért első ránézésre is megnyerőnek kell lennünk! 

 5 extra tippünk az ütős árajánlathoz:

 outsourcing-content-marketing-350x233.jpg

  1. Az ajánlatadásánál akkor vagyunk már az elején előnyben ha az árlistát összeállítjuk ajánlatunkban. Ne csak az anyagárakat, hanem az  óradíjat is tüntessük fel tételesen.

  2. Ha egy nagyobb munkára adunk árajánlatot, készítsünk összefoglalót: a költség mellett mennyi időt kalkulálunk az adott munkára.

  3. Nehéz felismerni ki az aki igazán komolyan gondolja az ajánlatkérését, megéri-e sok energiát fordítanunk az árajánlatunkra. Mi van ha már eldöntötte kivel csináltatja meg a munkát, de a szabályok szerint bekér még 3 különböző árajánlatot. Ha azt látjuk hogy részletekbe menő pontossággal meghatározta az igényeit, kéréseit a munkával kapcsolatban, és írásban küldi el a személyes egyeztetést kihagyva, kezdhetünk gyanakodni. Viszont ha nem csak írásos árajánlatot kér ,de  személyesen is akar találkozni és emellett referenciákat is szeretne munkáinkról, akkor már feltételezhetjük, hogy egy komoly szándékú ügyféllel van dolgunk.

  4. A legtöbb ügyfél természetesnek veszi hogy ingyenes kérhet mindenkitől ajánlatokat. 15. ajánlatadóként ne álljunk sorba, és ne juttassuk ingyen ötletekhez, megoldásokhoz a “megrendelőt” , tehát térképezzük fel szándékait alaposan.

  5. Biztosítsuk a megrendelőt arról mikor átadjuk, elküldjük az elkészült árajánlatunkat, hogy minden kérdésére válaszolunk, és rugalmasan lehetőséget biztosítunk egyéni kivitelezésekre is.

Ne legyünk csalódottak ha egy-egy nagy munkával elkészített árajánlat nem hoz ügyfelet, tekintsünk befektetésként az eltöltött időre, minél rutinosabbak leszünk, minél több árajánlatot készítünk a fix24.hu-n keresztül, annál jobban átlátjuk a célcsoportunk szándékait

 

Kenhető vízszigetelés

Lapostető vízszigetelés

Mi az a bitumenes lemez?

Régi lapostető szigetelése - előnyök, tippek!

Mikor ne használjak üveggyapot szigetelést?

 Geotextil- hogyan válasszunk, milyen típusok vannak?

Geotextil alkalmazása

Ablak-Ajtó beépítés árak és legfontosabb tudnivalók - 2023 

Cserepeslemez árak, cserepeslemez felrakása 2023

Hőszigetelés árak, hőszigetelés ötletek 2024

Fürdőszoba ötletek - hogy hozzuk ki a legtöbbet belőle? - 2023

Fűtésszerelés árak, bojler bekötés árak 2024

Térkövezés árak és tanácsok a legszebb végeredményért - 2023

Festés árak és tudnivalók. Hogyan jövök ki a legjobban? - 2024

Kertépítés árak , kertépítés ötletek és tanácsok 2023

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr7813785286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása