Fixman

Mert egyszer mindenkinek kell egy szakember

Az emberek a gép mögött, avagy a fix24.hu emberei

2017. május 24. 15:01 - fix24

Hát ugyebár az úgy kezdődött, hogy egy téli esős napon az internetet nézegettük ....

Voltunk páran, többen lettünk, majd kevesebben, de még sohasem mutatkoztunk be. Pedig az ember minden beszélgetést úgy kezd, ha nem ismeri a másikat, hogy bemutatkozik.

Sajnáljuk, hogy mi nem tettük meg elöbb, de most igyekszünk pótolni, elmondani, hogy kik is vannak a gép, a telefon, a tábla mögött. 

2017-01-31-23-24-23_1_1.jpgŐ Sándor. Ügyintéz, ügyvezet. Marketingezik. Pénzügyezik. Irányítja a cég müködését és napi üzletmenetét. Tárgyal a partnerekkel és a beszállítokkal. Egyeztet. Megbeszél. Néha blogot ír, néha reklámszöveget. Figyeli a monitorokon a számokat és állítgatja, ha neki nem tetszik. Telefonál. Sokat telefonál. Kitalál új dolgokat és megszüntet nem müködöket. Figyeli, hogy az ügyfelek és a szakemberek mit csinálnak, mit keresnek, mikor akadnak el. Hobbija, hogy másokat munkával lát el. Sok munkával. 

 

sebi.pngŐ Sebastian. Techguru. Intézi a fejlesztést, részt vesz a marketingben. Fejben számol pénzügyeket. Ellenörzi a fejlesztőket, bevezeti az új funkciókat, ellenörzi azok működését. Haragszik, ha valami nem úgy müködik ahogy kellene. De aztán gyorsan kitalálja a megoldást. Hobbija a problémamegoldás.

 

 

mil.pngŐ Milán. Főleg adatbázis. Logikus. Szkeptikus. Részletesen ellenőriz. Megkérdőjelez és átvilágít. Segiti a háttér felépítését és az előtér megtervezését. Felhasználó. Barát. Részletesen elemzi a folyamatok működését, megkeresi benne a hibákat és elmondja hogyan lehetne jobb, gyorsabb, nagyszerűbb. Hobbija az egyszerűség.

 

 

kali.pngŐ Zsolt. Stratéga. Messziről nézi a problémát, majd ha valami nem kerek, akkor ránagyit és kiszúrja azt. Nagyon ránagyít. Mikróra. Mindig is mobiltelefonhálózatok, szoftverrendszerek, kábelek és szerverek között élt. Szervez, tanácsot ad, üzletfejlesztést támogat. Hobbija a honlap működésének ellenőrzése.

 

orsolya.jpgŐ Orsolya. Ügyfelekkel foglalkozik, szolgáltatókkal egyeztet, megold, javasol, segít. Feketeöves problémamegoldó zen mester. Képes egyszerre több csatornán kommunikálni. Miközben telefonál, addig egy kézzel chat-el, másikkal emailt-t ír. Számára nincs megoldhatatlan feladat. Hobbija a segítségnyújtás.

 

 

adam.jpgŐ Ádám. Kódmester. Szenior fejlesztő. Megvalósit dolgokat, mely néha megvalósíthatatlannak tünik. Programoz, ellenőriz, tesztel, feltölt és kezdi előlről. Tudja mi, és tudja hol van a kódban. Ha már nagyon unja, akkor designt csinál. Hobbija a szép honlap.

 

 

attila.pngŐ Attila. Analitikus. Junior fejlesztő. Kódot ír, adatbázist gyárt, statisztikát készít, admin felületet javít, grafikonokat rajzol. Hobbija a pontos szám.

 

 

Hát ezek lennénk Mi. A fix24.hu mögötti csapat. Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy szeretnél velünk kapcsolatba lépni, akkor az info@fix24.hu emailcímen várjuk leveledet. Itt talász még kicsit bővebb információt rólunk ---» Rólunk

Legyen Szép Napotok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fix24.blog.hu/api/trackback/id/tr1812537193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása